miercuri, 24 septembrie 2008

Visand frumos

Nu sunt croitoreasa. Dar stiu sa folosesc o masina de cusut, sa trag o linie dreapta (bine, stiu eu mai multe dar sunt asa modesta...)
Cand vad lucruri atat de frumoase, atat de simplu de facut, dar mai ales atat de scumpe la noi in magazine, imi vine sa ma apuc instantaneu de cusut; doar ca nu am masina.
Tot imi zic ca nu am timp, ca daca as avea, nu as folosi-o, dar, mai ales acum - ca indata (daca da Dumnezeu, caci vad ca o piedica o aduce pe alta, de parca-i un facut cu casa asta) ne vom muta, - asa as vrea sa-mi fac un camin cald si personalizat!
Iata un exemplu de fata pentru fotoliu, pe care l-as aseza in bucatarie. Ce veselie ar aduce asa o pata de culoare!!! Dar chiar si niste fete de perne mai deosebite, un sort ori ceva decorativ, care s-ar realiza atat de usor.
Ma duc sa-mi iau masina! (cand ajung la Metro). Irina a spus ca a gasit una ieftina si suficienta pentru ce-i trebuie ei (si cred ca si mie). Si e foarte multumita de ea.

Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu

Cum să ne privim aproapele. Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu. Ce uşurime, ce stare de bine, ce fericită curăţie este atunci când omu...