vineri, 15 februarie 2008

ZONA 4: Dormitorul si livingul


În această săptămână lucrăm în zona 4: Dormitorul şi livingul. Poate nu vei reuşi să faci curăţenia în întregime în această săptămână. Nici nu este acesta obiectivul. Orice faci în această săptămână, va fi o îmbunătăţire faţă de săptămânile trecute. Luna viitoare vom ajunge din nou la zona aceasta.

Dormitorul trebuie să fie cea mai curată cameră din casă. Eu încă îl mai folosesc pentru lucrurile nefolositoare din casa mea. Dacă dormitorul este curat şi fără lucruri în plus, atunci devine o invitaţie la o relaţie frumoasă cu DH. Cel mai frumos cadou care poate fi oferit copiilor este o căsnicie puternică. Iar asta este valabil la copiii de orice vârstă, de sunt bb sau au 40 de ani.

Pentru începătoare (Flylady le spune flybaby): Sarcina lor este să elibereze camera de lucrurile nefolositoare sau pe care nu le mai iubesc. 15 min/zi for fi petrecute în această săptămână făcând ceva - orice în dormitor. Nu s-au adunat toate în el într-o săptămână, aşa încât nici nu trebuie sa avem pretenţia să îl curăţăm într-o săptămână. Vom pune totuşi început bun. Este "trendy" (LOL)! Să ne obişnuim să scăpăm de lucrurile în plus pas cu pas. Hotărăşte când ai timp zilnic să faci asta, setează-ţi alarma peste 15 min. şi fă-o!

Dacă zona 4 e deja debarasată: (aceasta înseamnă că nu mai e nimic în plus – doar lucruri pe care le foloseşti sau le iubeşti!): treci la lista curăţeniei detaliate.

Vei rămâne uimită să vezi ce relaxantă este o cameră fără lucruri care ar putea-o dezordona!

Un comentariu:

Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu

Cum să ne privim aproapele. Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu. Ce uşurime, ce stare de bine, ce fericită curăţie este atunci când omu...