Ce peşte mâncăm?
Industrial cultivat în Vietnam de-a lungul râului Mekong , Pangasius sau cum îl numiti, a fost introdus recent pe piaţa franceză.
Cu toate acestea, într-o foarte scurtă perioadă de timp, aceasta a crescut în popularitate în Franţa. Francezii infuleca Pangas ca si cum ar fi ultima lor masa de supa de taitei. Sunt foarte, foarte accesibili (ieftini), sunt vânduzi fileuri fara oase şi au o aroma şi textura neutra (blanda); mulţi l-ar compara cu cod dar vandut mult mai ieftin. “But as tasty as some people may find it, there’s, in fact, something hugely unsavory about it”.
Continuarea articolului în limba română aici şi aici în engleză
„Prin înţelepciune se ridică o casă, prin bună chibzuială se întăreşte și prin ştiinţă se umplu cămările ei de tot felul de avuţie scumpă şi plăcută...” (Pilde 24, 3-4)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu
Cum să ne privim aproapele. Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu. Ce uşurime, ce stare de bine, ce fericită curăţie este atunci când omu...
-
Cand slaviti ucenici Asculta mai multe audio Evenimente » Troparul Joiei celei Mari (la Denie / Utrenie) "Când slăviţii ucenici...
-
Astăzi e o zi în care ne amintim mai mult de Maica Siluana Vlad. În 8 iunie, 2021, a trecut la Domnul. Sunt atât de recunoscătoare că am put...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu