vineri, 27 martie 2009

Dragă Lucica,

Într-adevăr, a trecut multă vreme de când nu am mai postat pe blog şi primul gând a fost să spun că am avut foarte multe activităţi care mi-au ocupat timpul şi nu mi-au permis să mai notez câte ceva. Apoi, am avut ceva de lucru "la mine" a trebuit să-mi fac puţină "curăţenie generală" şi am simţit că nu am ce scrie, că mai întâi trebuie să termin asta şi după aceea voi vedea dacă mai e ceva de zis.
Perioada aceasta care a trecut a fost intensă pentru mine pentru că ne-am mutat şi ştiţi foarte bine ce înseamnă un asemenea demers. Încă mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar cu ajutorul Domnului le facem pe toate, încet încet. Curăţenia interioară la care mă refer a fost seminarul iertării, iar cine l-a făcut, de asemenea ştie că e destul de solicitant şi bulversant.
Ce am făcut "diferit" faţă de viaţa mea anterioară a fost că am încercat să trăiesc în conformitate cu ce am învăţat în acest seminar în toate aspectele vieţii mele.
De acum s-au mai aşezat lucrurile, începem să intrăm în "normal", aşa încât probabil că se va mai găsi timp şi pentru blog.
Doamne ajută!

2 comentarii: