duminică, 1 iunie 2008

Pregatiri de casa noua

Ne asteapta o vara foarte agitata: ne vom muta. Insa mai inainte de asta va trebui sa reamenajam casa.
Am inceput deja sa caut idei (inca suntem la acest stadiu) pentru zugraveli si decoratiuni si se pare ca am de unde alege.
Imi plac foarte mult culorile vesele la camere, as incerca ceva indaznet pentru fete; le-am aratat si lor unele idei. Raspunsul a fost: "Mami, noi vrem sa zugravim camera in alb si sa asortam celelalte elemente, pentru ca in felul acesta le vom putea schimba mai des". Ei, de abia am inceput discutiile, vom cauta mai multe idei; mi-a placut insa cum au pus problema. Cand am zugravit camera lor anterior (adica acum 3 ani, erau mai mici), voiau totul roz. In timp insa au inceput sa se plictiseasca doar de roz, asa incat s-au gandit ele mai bine :)
Dar, cum spuneam mai sus, abia am inceput sa ne gandim la felul cum vom decora; de aici si pana la produsul finit mai e cale lunga. Oricum, daca aveti idei, daca stiti situri cu poze, va rog, nu ma lasati in ignoranta :)!


semnatura

Dragul de Parintele Staniloae



dumitru staniloae
Vezi mai multe video din Film »

semnatura

Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu

Cum să ne privim aproapele. Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu. Ce uşurime, ce stare de bine, ce fericită curăţie este atunci când omu...