miercuri, 24 septembrie 2008

Visand frumos

Nu sunt croitoreasa. Dar stiu sa folosesc o masina de cusut, sa trag o linie dreapta (bine, stiu eu mai multe dar sunt asa modesta...)
Cand vad lucruri atat de frumoase, atat de simplu de facut, dar mai ales atat de scumpe la noi in magazine, imi vine sa ma apuc instantaneu de cusut; doar ca nu am masina.
Tot imi zic ca nu am timp, ca daca as avea, nu as folosi-o, dar, mai ales acum - ca indata (daca da Dumnezeu, caci vad ca o piedica o aduce pe alta, de parca-i un facut cu casa asta) ne vom muta, - asa as vrea sa-mi fac un camin cald si personalizat!
Iata un exemplu de fata pentru fotoliu, pe care l-as aseza in bucatarie. Ce veselie ar aduce asa o pata de culoare!!! Dar chiar si niste fete de perne mai deosebite, un sort ori ceva decorativ, care s-ar realiza atat de usor.
Ma duc sa-mi iau masina! (cand ajung la Metro). Irina a spus ca a gasit una ieftina si suficienta pentru ce-i trebuie ei (si cred ca si mie). Si e foarte multumita de ea.

5 comentarii:

  1. :D ce frumos! abia astept sa o achizitionati, o sa fiti foarte incantata.

    eu am crescut cu masini de cusut in casa, aveam vreo 2-3, dar mama n-a apucat sa ma invete sa cos, s-a prapadit de timpuriu... in fine, nu despre asa vroiam sa scriu, ci despe faptul ca desi nu aveam habar nici ata s-o pun in ac, am ramas uimita de cat de usor e de folosit!

    din primavara de cand am luat-o am facut cateva gentute, o bluza, o fusta, doua sorturi pentru o matusa, huse la scaunele din bucatarie, scutece pentru surioara, mi-am modificat fuste, am scurtat blugi pe la rude si tot asa. pe internet se gasesc multe tipare gratuite de tot soiul de lucrusoare: genti, jucarii, sorturi, hainute, etc., timp sa avem sa le facem!

    sa aruncati un ochi pe http://blog.craftzine.com/, eu de aici am luat ceva modele.

    va urez mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta Cristina!
    Eu am si inceput sa caut prin magazine masina de cusut, imi doresc de multa vreme...Am gasit, insa destul de scumpe si prea pretentioase pentru mine. Adica numai gen Singer, la 5-6 mil lei vechi... Vazusem intr-un magazin una la vreo 3 mil, dar eram inca nehotarata si acum nu am mai gasit-o. Si eu am avut nevoie de multe ori de masina de cusut, croitoreasa mi-a stricat deja 3 perdele nestiind cum sa coasa rejansa, patul Annei are nevoie de lengerie de dimensiuni speciale, plus ca am vazut multe modele de lucrusoare foarte frumoase pe net. Eu mi-am lucrat deseori haine, insa aveam unde sa le cos, acum nu mai am pe nimeni pe aproape si chiar vreau sa-mi cumpar o masina de cucut. O sa-mi fac singura lenjerie de pat frumoasa, din damasc alb, visez de multa vreme la asa ceva, stii tu, ca pe vremuri. Plus pijamale din finet pentru Anna, scurtat si tivit pantalonii sotului, etc. E frumoasa husa pentru fotoliu, eu vreau draperii pentru dormitor colorate, am si vazut materialul. Doamne ajuta si tie si mie sa punem in practica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta, Irina, da, si eu am fost uimita de cat de usor se foloseste.
    Marilena, pana la urma, chiar Singer mi-am luat, desi a fost intr=adevar, cam scumpa. Mi-a prezentat-o vanzatorul acela asa frumos (mai era si mai ieftina, hunday), de parca chiar stia ce vorbeste :) Am cedat ispitei.
    Deocamdata sunt super-incantata

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Irina, pentru link. Voi intra pe el.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Cristina ,va rog din suflet astept si eu o confirmare sau ..stiti la ce ma refer ,eu am trimis azi ar fi trebuit sa ajunga!cu respect,aura.

    RăspundețiȘtergere

Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu

Cum să ne privim aproapele. Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu. Ce uşurime, ce stare de bine, ce fericită curăţie este atunci când omu...