vineri, 19 septembrie 2008

Meniu saptamanal

Pentru ca avem un program foarte incarcat, abia la sfarsit de saptamana reusim sa ne adunam pentru a merge a cumparaturi.
De foarte mare ajutor in alcaturirea listei imi este intocmirea unui meniu saptamanal. Pe baza acestuia, stiu dupa ce sa ma uit in frigider si in camara, sa vad ce lipseste si sa completez aceasta lista, mergand astfel la cumparaturi "cu lectiile facute".
Iata aici si foaia mea de meniu, pe care o listez si o completez apoi de mana. Mie imi place sa "ma joc" cu aceste tabele printate; la fel de util e insa si un tabel desenat cu mana pe o coala alba de hartie.


Am gasit si o modalitate mai jucausa de a planifica meniul aici:
Aceasta planificare este pe 3 coloane si cuprinde: pe prima, felul de mancare, pe a doua - necesarul de ingrediente iar pe a treia lucruri de care sa nu uiti.
Daca place cuiva, il poate lista de aici:
Si o postare despre planificarea meniului, foarte utila, la Irina

4 comentarii:

  1. Cristina, ce talentata esti, imi place printabilul cu meniul, facut de tine.Eu mi-am propus de mult sa fac un meniu saptamanal, si doar in posturi am reusit performanta asta :(.Dar gata, ma ambitionez :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari!am citit meniul e super!Aura

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Irina, multumesc, Aura. Dupa cum am scris si la postarea urmatoare, schitarea unui meniu imi este de ajutor, caci, stiind ce am de pregatit, scot de seara alimentele din congelator, lasandu-le la dezghetat in frigider, ceea ce se si intampla de regula pana dimineata.
    Asta ma fereste de stresul "ultimei clipe". De asemenea, mancarurile pe o zi se pot face toate odata; eu in general le fac dimineata, caci am mai mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti farte talentata!Felicitari!
    din partea mea:
    Andreea

    RăspundețiȘtergere

Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu

Cum să ne privim aproapele. Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu. Ce uşurime, ce stare de bine, ce fericită curăţie este atunci când omu...