joi, 18 septembrie 2008

Joia recunostintei


De multa vreme nu am mai "multumit". Public, caci fiecare moment din viata imi e prilej de multumire, iar daca ar fi sa scriu aici ceea ce trebuie intr-adevar, ar trebui sa scriu doar multumiri.
Astazi vreau sa multumesc cat pot eu de mult, cat nici macar nu pot exprima de mult, pentru ca nu stiu cuvinte sa pot descrie, multumesc pentru momentul acesta in care mi-a ingaduit sa cunosc o persoana exceptionala si mi-ar fi fost suficient si atat, doar sa o cunosc si sa schimb cateva cuvinte cu ea, dar nu, bunatatea Lui nemasurata a facut sa devina acea persoana unul din "casnicii" mei, sa am posibilitatea sa-i "slujesc".

Nu sunt cumplite viforele pentru acela in al carui suflet straluceste faclia focului Tau. Imprejur - vreme rea si intuneric, groaza si urlet de vijelie; iar in sufletul lui pace si lumina: acolo e Hristos ! Si inima canta: Aliluia!

***

Vad cerul Tau stralucitor de stele. O, cat esti de bogat si cate lumini ai ! Prin razele indepartatilor luminatori ma priveste vesnicia; sunt asa mic si neinsemnat, dar cu mine este Domnul si pretutindeni sunt pazit de dreapta Lui cea iubitoare.
Slava Tie, pentru necontenita Ta purtare de grija;
Slava Tie, pentru oamenii pe care pronia Ta mi i-a adus in cale;
Slava Tie, pentru dragostea rudelor, pentru daruirea prietenilor;
Slava Tie, pentru blandetea dobitoacelor care-mi slujesc;
Slava Tie, pentru clipele luminoase ale vietii mele ;
Slava Tie, pentru bucuriile limpezi ale inimii;
Slava Tie, pentru fericirea de-a trai, de-a ma nevoi si de-a contempla;
Slava Tie, Dumnezeule, in veci!

3 comentarii:

  1. Sunteti DOAMNA minunata,care mi-a indeplinit o mare dorita,de a-mi pune un acatist la Biserica Sf.Parascheva?v-am descoperit tarziu ,eu sunt noua pe "NET",daca este doar o coincidenta de nume,as dori sa va scriu ca am "cunoscut ",prin intermediul site-ului"dulce casa "DOAMNE cu adevarat binefacatoare,care au sarit in ajutor cand am avut nevoie. Prima data d-na Irina mi-a trimis un e-maile in care mi-a trimis sfaturi cum sa-mi ajut copilul sa-si invinga timiditatea.D-na Cristina S mi-a fost de mare ajutor cu sfaturi cu exemple concrete,motiv pentru care ii multumesc cu tot respectul ,recunostinta,cu toata dragostea.Eu nu am prietene,dar aici am cunoscut oameni buni calzi ,sinceri ,care nu ezita sa sara in ajutor!cu umilinta,Aura

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta, Aura. Dumnezeu sa aiba grija de familia ta si sa primeasca multumirile tale.
    Multumesc si eu, pentru exemplul de perseverenta si dragoste pe care mi l-ai dat.
    Cristina S, cu acelasi drag si respect.

    RăspundețiȘtergere
  3. waw!am intrat aici ghidata de nume!este prima data,ma bucur ca sunteti prietena mea de suflet Cristina S.DRAga d-na ,poate sunt perseverenta,incerc sa nu va supar cu insinstenta mea,eu nu am pe nimeni apropiat,nu am incredere in oamenii cei apropiati,ei sunt primii care iti fac rau gratuit .(stiu eu sigur).curand voi merge la tara ,duminica ma intorc si va scriu pe e-maile!
    luni imi voi onora promisiunea,sper ca nu e prea tarziu ,dar azi fiind vineri ,m-am gandit ca oricum nu ajungeau.Trebuie sa plec la tara si ma simtea "incarcata" daca nu va justificam intarzierea!
    curand va voi trimite niste retete culinare cool pe care sa le postati pe site!(daca doriti desigur)

    RăspundețiȘtergere

Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu

Cum să ne privim aproapele. Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu. Ce uşurime, ce stare de bine, ce fericită curăţie este atunci când omu...