luni, 12 mai 2008

Marti, ziua fara scuze

Se pare ca imi plac mult aceste provocari zilnice! ;)
Iata ce am gasit pentru ziua de marti: "Tackle It Tuesday", adica "Nu mai amana!" "Gata!" "Rezolva si problema aceea pe care o amani de mii de ani!" Pot fi probleme casnice, practice, de serviciu sau chiar de interrelationare... ca atunci cand ai de dat un telefon si tot nu-ti vine; las'rezolv asta alta data; nici acum nu am timp!; ori ca mine, ca imi propun de nu stiu cand sa merg la un control - cred ca de vreo 6 luni - si nu mai ajung. Tot timpul se gasesc scuze; aveam prea multa treaba; trebuia sa plec in alta parte; nu am gasit doctorita; nu e perioada potrivita - si multe, multe altele - trebuie sa fie, ca au trecut deja 6 luni de atunci.
Eu sunt prima care am nevoie de asa ceva; pe toate le las in ultima clipa. Pe unele le aman pana... nu mai e nevoie :)
Tot un citat simpatic: "Ce poti face azi, lasa pe maine sau mai bine pe poimaine, poate nu mai e nevoie!"... Il stiu de multa vreme si din nefericire se aplica la mine in prea multe situatii.
Iata de ce m-am gandit sa mai incerc si varianta asta, poate nu sunt irecuperabila :)
A lucra totul la timpul sau te ajuta sa iti tii sufletul in liniste; iar a cauta sa ai un suflet linistit, liber sa se indrepte catre Dumnezeu este un imperativ. De aceea am pornit sa imi fac ordine in cele mai mici amanunte ale vietii, atat materiale cat si spirituale.
***
Pentru maine, marti, imi propun sa fac ordine in dressing; tot am schimbat hainele dupa anotimpuri, am scos altele... Dar sigur este un cos plin cu NU STIU CE; da, e prea sus, pus de multa vreme si chiar nu mai stiu ce e in el, lucruri de dat sau lucruri de folosit primavara sau vara... Maine voi cauta sa vad ce-mi rezerva :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu

Cum să ne privim aproapele. Despre dragostea cea curată, în Dumnezeu. Ce uşurime, ce stare de bine, ce fericită curăţie este atunci când omu...