vineri, 14 martie 2008

De ieri...

Desi este trecut de joi, vreau sa adaug totusi, pentru ca apoi nu mai scriu si trece momentul.

Care au fost realizarile zilei:
  • am reusit sa o scot la capat in incercarea de a curata gresia in profunzime - merit felicitari!
  • pentru ca in aceasta saptamana sunt si in zona dressing, am facut cat de cat ordine acolo, punand la un loc toate hainele care vor trebui date;
  • am facut ordine in dulapul fetelor, lucru pe care tot il amanam, dupa cum spuneam ieri dimineata;
  • am dat cu aspiratorul peste tot, inclusiv in dressing;
  • am spalat doua randuri de rufe.
Provocarile zilei:La solicitarea Oanei, am inceput sa caut niste carti cu caracter religios-crestin, potrivite varstei de 5 ani. Spre stupoarea mea, cele cu vietile sfintior scoase la editura "Sf. Mina" nu sunt potrivite varstei, in ciuda aspectului deosebit de placut. Parerea mi-a fost confirmata chiar de Ana, care, independent de toate framantarile mele, "citind" in ele, a venit inspaimantata la mine si a zis ca ea nu mai vrea carti din acestea, ca a ascultat toata viata Sf. Ecaterina, dar ca ea nu vrea sa moara asa cum a murit sfanta! QED!
Intre timp, eu fusesem la librarie in cautarea unei carti, caci ma lamurisem inainte de "caracterul profund educativ" al cartior de la sus-numita editura. Sa nu credeti ca am avut sorti de izbanda! Si acolo nu am gasit decat niste carti aberante. Asa ceva nu se poate!
Am luat horatarea, impreuna cu Bianca, sa reluam publicarea unor carti, asa cum am inceput de altfel, cu Nasterea Domnului si cu Invierea. Acestea se dorisera, initial, un inceput pentru o mica Biblie. Se pare ca e nevoie sa ne intoarcem la acel gand bun, caci intre timp au trecut cativa ani si nu s-a gasit cineva mai vrednic care sa se ocupe de un asemenea demers.
Deci, rugati-va sa punem inceput bun! Doamne ajuta! Bianca mi-a spus sa cer binecuvantare. O voi face cat de curand, pentru a porni la treaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu